Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Sava's Safe Haven

Donate Crypto

Adăpostul pentru animale fără stăpân Sava's Safe Haven

Sava's Safe Haven este un adăpost privat pentru animale, autorizat sanitar veterinar, situat în județul Galați. Adăpostul este condus și îngrijit de familia Sava și are ca scop salvarea, îngrijirea și adopția animalelor salvate de pe stradă. De asemenea, Asociatia Sava's Safe Haven, derulează diverse proiecte sociale prin care oferă sprijin in comunitățile sărace din mediul rural, prin programe de educație și servicii medicale veterinare gratuite alături de echipa medicală a adăpostului ( sterilizari, vaccinări, microcipări, tratamente, hrană și altele), cât și echipe de medici din străinătate.

 În cei 7 ani de activitate, Sava's Safe Haven, a reușit să salveze peste 1800 de câini și pisici, să finanțeze peste 1500 de sterilizări, vaccinări și microcipări în zonele sărace din mediul rural. 

Asociația nu este sponsorizată de autoritățile publice, și nici de către companiile locale.

Echipa Sava's Safe Haven România

Adăpostul Sava's Safe Haven este gestionat integral de către familia Sava, alături de voluntari din Germania, Anglia, Suedia, America, Belgia și Austria.

Alexandra 

Tehnician Veterinar

Responsabil adopții și promovare

Oana 

Administrator adăpost

Membru fondator

Gabriel

Administrator adăpost

Membru fondator

Adrian

Administrator adăpost

Membru fondator

Ajută-ne să salvăm animalele fără stăpân din satele din Galați

Cont Bancar

ASOCIATIA SAVA S SAFE HAVEN

COD IBAN : RO45INGB0000999904241038

COD SWIFT : INGBROBU

PayPal Account

[email protected]

Asociația nu este sponsorizată de autoritățile publice, și nici de către companiile locale.

Astfel donația dumneavoastră de 3,5 % din impozitul pe profit, poate ajuta la continuarea activității adăpostului.

Adoptă un câine din adăpost

Zeci de caței așteaptă răbdători o familie în adăpostul nostru! Completează chestionarul pentru adopție și noi te vom contacta în decurs de câteva zile cu toți cățeii disponibili care corespund cerințelor dvs.

Pentru noi este importantă conexiunea dintre cățel- familie, și de accea te vom îndruma spre animalul potrivit familiei tale!

Donează

Poți dona ușor printr-un transfer bancar sau cont PayPal. Fiecare donație ne poate ajuta să continuăm misiunea nostră de salvarea animalelor.

De asemenea, acceptăm cu recunoștință donații direct la adăpost, constând în: hrană pentru animale, prosoape, pături, cuști, materiale curățenie, găleți, cât și materiale sanitare de uz veterinar.

Formular contact

Dacă doriți să luați legătura cu Asociația noastră în vederea sponsorizării sau adopției folosiți formularul de mai jos.

Pentru urgențe

 0766 749 680

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you! Your message was sent successfully.

Află tot ce trebuie să știi despre îngrijirea animalelor de la Purina Pet School!

Legislația din România pentru Protecția Animalelor

Abuzul asupra animalelor este infractiune.

 Orice abuz trebuie sesizat prin e-mail organelor competente!


Orice persoană care deţine un animal de companie sau care are grijă de un animal de companie trebuie să fie responsabilă de sănătatea şi bunăstarea acestuia și trebuie să-i asigure toate condiţiile, îngrijirile şi atenţia, ţinând cont de nevoile etologice, în funcţie de specie şi rasă.

Citește mai mult